آموزش آزاد
1401/6/27 یکشنبه
با حضور دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان

نشست و هم اندیشی مدیران آموزشهای عالی آزاد مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان برگزار شد.
 در ابتدای این جلسه سرکار خانم علیزاده مدیر آموزشهای عالی آزاد استان به ارائه گزارش عملکرد حوزه آموزشهای عالی آزاد طی ماههای گذشته پرداخته  و برنامه های مدون آتی را جهت اجرا تشریح نمودند .
 دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی نیز در این جلسه اقتضای زمانی را عاملی جهت فعالیت مستمر، کیفی و ابتکاری آموزشهای آزاد دانسته و ضمن استماع برنامه ها، عملکرد، دغدغه ها و مشکلات حوزه آموزشهای آزاد مراکز و واحدها، ضمن تقدیر از فعالیت کلیه همکاران حوزه مربوطه، تلاش وافر در حوزه آموزش آزاد را ضمن رفع نیازهای جاری دانشگاه، در اقنای نیاز علمی و آموزشی جامعه موثر دانسته و بر نیاز سنجی منطقه ای، تکریم اساتید دوره ها و متقاضیان در کنار کیفی سازی، نوآوری در ایجاد دوره ها بر حسب نیاز روز جامعه تاکید نمودند.