آموزش آزاد
1399/12/5 سه‌شنبه
دوره آموزشی تکنولوژی آموزشی و مفاهیم مرتبط برگزار شد
دکتر معصومی : تعامل بسیار خوبی بین دانشگاه و استانداری آذربایجان شرقی برقرار است.

بر اساس تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه پیام نور استان با استانداری آذربایجان شرقی، دوره آموزشی برای دهیاران و کارکنان دهیاریهای منتخب به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان:
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان با تاکید بر علاقه مندی دانشگاه پیام نور بر تعامل مناسب با کلیه ادارجات استان، گفت: در زمینه آموزشی و برگزاری دوره های مختلف، با استانداری آذربایجان شرقی تعاملی بسیار خوب و گسترده داریم و با استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه پیام نور در سطح استان می توانیم در بسیاری از زمینه ها با بخش دولتی و غیر دولتی استان همکاری داشته باشیم.
دکتر معصومی با اشاره به اینکه در دوران کرونا توانستیم بسیاری از تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم،گفت: به اذعان مسئولین کشوری دانشگاه پیام نور به عنوان اولین دانشگاه توانست در ایام کرونا کلیه زیرساخت الکترونیکی خود را به روزرسانی کرده و خدمات آموزشی غیر حضوری خود را به بهترین نحو ممکن به انجام برساند و اکنون با توجه به وجود این زیر ساخت در کلیه مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور کشور و استان، می توانیم بهترین خدمات الکترونیکی را در اختیار علاقه مندان قرار دهیم.
ایشان ضمن قدردانی از زحمات همکاران ستاد استانی دانشگاه و استانداری آذربایجان شرقی، تعامل با همه بخش های دولتی و غیر دولتی را جزو برنامه های اولویت دار دانشگاه اعلام کرده و برگزاری دوره آموزشی " تکنولوژی آموزشی و مفاهیم مرتبط "  برای دهیاران و کارکنان دهیاریهای منتخب توسط دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی و به میزبانی دانشگاه پیام نور را یک نشانه موفق از همکاری دو ارگان مهم استان دانست.