مراکز
1401/3/8 یکشنبه
آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شبستر

بنا به پیشنهاد سرپرست محترم دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی؛ طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه پیام نور، دکتر کیومرث خدا پناه به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز شبستر منصوب شد و با حضور هیئت رئیسه محترم استان، حجت الاسلام والمسلمین کیانی امام جمعه محترم شهرستان شبستر، راستی نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی، دهقان فرماندار محترم، داستان فرمانده سپاه شهرستان، شهردار و شوارای اسلامی و جمعی از خانواده های معظم شهدا و همکاران مرکز، آئین تکریم و معارفه برگزار شد.
دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام نور مرکز شبستر:
دانشگاه علمدار فرهنگ است
دکتر جمال پور در این مراسم با تاکید بر لزوم اشرافیت همکاران دانشگاهی برفضای حاکم بر جامعه و آشنایی با ماموریت ها و کلید واژه های روز، بر تفاوت شعارها و مطالبات بازه های زمانی مختلف اشاره نموده و قدرت کشورها و ابر قدرتهای جهان را بسته به دانش و پیشرفتهای علوم دانشگاهی دانستند.
دکتر جمال پور در ادامه با اشاره به رتبه دوم آذربایجان شرقی در بین استانهای دانشگاهی کشور، دانشگاه پیام نور را فرهنگی ترین دانشگاه کشور خوانده و مهمترین مزیت آن را بهره مندی از دانشجویان، اساتید و کارمندان مجرب و متعهد دانستند.
ایشان همچنین با تقدیر از زحمات چندین ساله دکتر آقازاده، تغییرات مدیریتی را در راستای افزایش انگیزه و شتاب دهی به فعالیتهای دانشگاهی در راستای تحقق اهداف سازمان اعلام نموده و برای دکتر خداپناه سرپرست جدید این دانشگاه آرزوی توفیق نمودند.