1402/9/5 یکشنبه
جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع: جنگ غزه، رویارویی جبهه مقاومت و جبهه غرب برگزار شد

جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع: جنگ غزه، رویارویی جبهه مقاومت و جبهه غرب با سخنرانی دکتر حمید خوشایند کارشناس شورای راهبردی و تحلیل گر مسائل فلسطین و خاورمیانه در محل ستاد دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در این نشست بر لزوم تبیین جنایتهای اسرائیل توسط دانشگاهیان و اصحاب رسانه در راستای خنثی سازی توطئه و جنگ رسانه ای تاکید نموده و افزود؛ رژیم صهیونیستی مغلوب میدان شده و این امر باید با روایت صحیح به گوش جهانیان برسد.
در ادامه نشست؛ اهداف و ابعاد نظامی جنگ، عملیات میدانی اسرائیل، تحولات منطقه‌ای تاثیرگذار، پیامدهای سیاسی، جمعیتی و اقتصادی، نقش کشورهای همراه با اسرائیل و دستاوردهای طوفان الاقصی برای جبهه مقاومت توسط دکتر خوشایند مورد تحلیل قرار گرفت.