1402/4/10 شنبه
به مناسبت گرامیداشت شهدای هفت تیر؛
دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و هیئت همراه با حضور در منزل شهید شاپور پورخلیل، با خانواده این شهید معظم دیدار کردند.

دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و هیئت همراه به مناسبت گرامیداشت شهدای هفت تیر، با حضور در منزل شهید شاپور پورخلیل، با خانواده این شهید معظم دیدار کردند.
در این دیدار صمیمانه دکتر جمال پور با یاد کردن از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و جانبازان به این حقیقت که امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است اشاره کرد و گفت: صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا، موجب استمرار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می‌باشد.
لازم به ذکر و افتخار است که سرکار خانم سارا پورخلیل همکار اداری واحد زنوز، فرزند شهید والامقام شاپور پورخلیل بوده و در مقطع دکتری مشغول به ادامه تحصیل میباشند.