1399/12/16 شنبه
کسب مقام شایسته جشنواره کشوری رویش
تئاتر رادیویی دانشگاه پیام نور مرکز هشترود در چهارمین جشنواره کشوری رویش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز هشترود:
تئاتر رادیویی« نرجس» کاری از دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز هشترود موفق به کسب مقام «شایسته» جشنواره رویش دانشجویان دانشگاههای پیام نور کشور شد.
نمایش رادیویی «نرجس» با کارگردانی خانم  لیلا جلیل پور ونویسندگی هادی شیریپور و گویندگی جمعی از دانشجویان فعال دانشگاه و همکاری بسیج دانشجویی با محتوای ارزشی و اجتماعی (تکریم  مدافعین سلامت و خانواده های معظم شهدا) تهیه شده بود.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن تبریک این موفقیت به دانشجویان تلاش گر مرکز هشترود و اعضای تهیه کننده این نمایش ارزشی و اجتماعی، گفت : همواره دانشجویان پیام نور استان آذربایجان شرقی توانمندی خود را در حوزه های مختلف به اثبات رسانده اند و این وظیفه ما مسئولین را در قبال آینده سازان کشور سنگین تر می کند که امیدوارم با برنامه ریزی و شناسایی استعدادهای دانشجویی شاهد موفقیت آنان در تمامی ابعاد زندگی و کاری اشان باشیم.