1403/3/16 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در گفتگو با «آناج»:
کارگزار بودن در جمهوری اسلامی یک توفیق الهی است.

میکائیل جمال‌پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری و تحلیلی «آناج»، اظهار کرد: بعد از گذشت ۴۵سال از عمر انقلاب و جمهوری اسلامی همانند موضوعات دیگر تجارب ارزشمندی به دست آمده که موضوع کارگزاران تراز انقلاب در کنار مباحث دیگر علمی، نظری و تئوری دیگر یک ثروت و سرمایه عظیم نسبت به ما تلقی شده است.

وی افزود: حضرت امام خمینی(ره) مصداق بارز کارگزار تراز انقلاب اسلامی ایران است از لحاظ نظری آنچه قابل طرح است این است که قبول مسئولیت و کارگزار بودن در جمهوری اسلامی یک توفیق است.

جمال پور ادامه داد: اگر بخواهیم از خصوصیات کارگزار و برعهده گیرنده مسئولیت در انقلاب اسلامی حرف بزنیم اولین ویژگی را کارآمد بودن کارگزار می‌توان معرفی کرد یعنی شخص کارگزار کارآمد، توانمند و دارای تعهد باشد و با فنون مدیریت آشنایی و آگاهی داشته و در کنار این خصوصیات از نظر علمی دانش بالایی داشته باشد.

وی یاد آور شد: کارآمدی و تعهد، ناظر به مردم و خدمت به مردم است که باید در جهت رفع یا کم کردن مشکلات مردم تلقی شود.

سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه کارگزار انقلاب اسلامی دل داده خدا و شیفته مکتب الهی است افزود: امیرمؤمنان(ع) فرمودند: پیامبر(ص) مثل طبیب است که در پی درمان آمده و همواره در گردش بود تا مریضان را درمان کند یعنی کارگزار مانند پیامبر(ص) به سراغ مشکلات و مسائل کشور برود و نسبت به آن راهکار و پیشنهاد دهد تا سختی از دوش مردم برداشته شود و فرمایش حضرت امیر المومنین علیه السلام مصداق بارز کارگزار تراز انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: کارگزار تراز انقلاب ، نباید نظام و اسلام را فراموش کند نباید امام و مولفه های مکتب امام را فراموش کند و باید قدردان زحمات خانواده‌های شهدا و جانبازان باشد و این کارگزار شخصی بی تفاوت نیست یعنی همانطور که در نهاد و سازمان خود دقت به خرج می‌دهد تا منظم پیش رود باید همانطور نیز به امت اسلام و انقلاب توجه کند.

جمال پور خاطر نشان کرد: از دیگر ویژگی‌های بارز کارگزار تراز انقلاب اسلامی این است که این شخص دائما باید در حال مسابقه برای خدمت باشد نه برای جلب قدرت چون در ایام ارتحال امام راحل هستیم می‌توان اشاره کرد که کسانی که در زمان حضرت امام تربیت شده‌اند کارگزاران ترازی در تمام عرصه‌ها هستند مانند عرصه‌های علمی، سیاسی و اجرایی و… در هر عرصه حرف برای گفتن دارد که اشخاص بزرگواری را تقدیم نظام و انقلاب کرده است که تک به تک اینان مصداق عینی و بارز کارگزاران تراز انقلاب اسلامی هستند و این یکی از آورده‌های ارزشمند انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره)محسوب می‌شود.