1403/3/12 شنبه
دکتر جمال پور رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی خبر داد؛
افزایش رشته های کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور استان

دکتر میکائیل جمال پور رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در جلسه شورای آموزشی دانشگاه گفت: با پیگیری های انجام شده و موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، سه رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد به لیست رشته‌های دانشگاه پیام نور استان اضافه شد.
دکتر جمال پور در این جلسه اظهار کرد: بر اساس ظرفیت‌های هیات علمی و زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی؛ رشته‌ مدیریت دولتی با گرایش منابع انسانی، رشته مدیریت دولتی با گرایش رفتار سازمانی و همچنین رشته علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان رشته گرایش‌های جدید مراکز و واحد‌های دانشگاهی پیام نور اسکو، مراغه و تبریز تصویب شده و از مهرماه پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
دکتر جمال پور افزود: با پیگیری و رایزنی های انجام شده نیز، رشته محل های حذف شده گروه علوم پایه و کشاورزی پس از بررسی و بازبینی موارد، در اصلاحیه دفترچه سازمان سنجش قرار خواهند گرفت.