1403/1/28 سه‌شنبه
با حضور سرپرست دانشگاه پیام نور استان و نماینده اتاق تبریز؛
جلسه هماهنگی اجرای مفاد تفاهم‌نامه همکاری فی مابین برگزار شد

جلسه هماهنگی اجرای مفاد تفاهم‌نامه همکاری صنعتی دانشگاه‌ پیام نور استان آذربایجان‌شرقی با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز با حضور دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان و نماینده اتاق تبریز برگزار شد.

▫️در این نشست که در راستای تفاهم نامه فی مابین برگزار شد، دکتر جمال پور یکی از مشکلات اجرایی بین نهادها را تفاهم زدگی دانسته و مرحله اصلی حصول نتیجه در این امر را، پیگری و جدیت در تحقق و عینیت بخشیدن به مفاد تفاهمنامه ها دانستند.
▫️دکتر جمال پور با اشاره به ظرفیت های دانشگاه پیام نور و نیاز روز جامعه در عرصه تولید و اقتصاد بالاخص در استان؛ بهره مندی از پتانسیل های دانشگاه پیام نور را با توجه به بومی بودن دانشجویان و تعدد مراکز و واحدها مفید فایده خواندند.
▫️دکتر جمال پور حضور اساتید در قالب فرصت مطالعاتی در حوزه های صنعت و رفع موانع تولید را در راستای مشارکت و تحقق شعار سال لازم دانسته و از حضور دانشجویان در بخش های مورد نیاز اتاق بازرگانی جهت معرفی به واحد‌های صنعتی و تولیدی خبر داد.