1401/2/28 چهارشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی؛
دومین رزم آزمون آشنایی با سامانه آزمون دروس عمومی، 3 خرداد برگزار می شود

دومین رزم آزمون آشنایی دانشجویان با سامانه آزمونی دروس عمومی مرکز سنجش و آزمون به منظور بررسی صحت نام کاربری و رمز عبور دانشجو و نیز اطمینان از ثبت  دروس عمومی اخذ شده توسط دانشجو در سامانه فوق، در تاریخ 03 خردادماه 1401 برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی، کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی که در ترم 4002 دروس عمومی را اخذ نموده‌اند می توانند در این رزم آزمون شرکت نمایند.
جزئیات زمان و نحوه شرکت در این رزم آزمون به شرح ذیل است:
  1. آزمون در تاریخ 03/03/1401 و در ساعات اعلام شده در فایل پیوست (بر اساس استان) برگزار خواهد شد.
  2. آدرس ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان داخل کشور  edu.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  3. آدرس ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون دانشجویان خارج از کشور  eduisc.pnu.ac.ir  می‌باشد.
  4. جهت ورود به سامانه، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.
  1. نظر به اینکه کلیه اطلاعات دروس امتحانی (عمومی و تخصصی) دانشجویان در سامانه مذکور بارگذاری شده و دانشجویان قادر به مشاهده تمامی دروس خود خواهند بود مقتضی است جهت جلوگیری از اشتباه دانشجویان، اطلاع‌رسانی و تأکید نمایید؛ صرفاً آزمون‌های دروس عمومی به صورت مجازی و در این بستر برگزار خواهد شد و آزمون‌های سایر دروس به صورت حضوری می‌باشد.
  2. فایل راهنمای دانشجویان جهت ورود و شرکت در آزمون مجازی در صفحه اصلی سامانه و نیز پورتال مرکز سنجش و آزمون قابل دریافت است.