1401/2/11 یکشنبه
پیام تبریک دکتر میکائیل جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی به مناسبت:
۱۲ اردیبهشت ماه، روز گرامیداشت مقام معلم و استاد

بسم الله الرحمن الرحیم
تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مســــــیر هدایت را به بشر بیاموزند و چنین شد که تعلیم و تعلم به صورت سنت حسنه آفرینش درآمد.
اوراق زرین تاریخ تربیت، سیمای درخشان مربیان نام آوری را بر خود نقش ابدی زده است، آنان که با پیکار مقدس خویش حماسه های شکوهمند و جاوید در سازندگی انسان متعهد
به وجود آوردند و با تزکیه و تعلم کاخ بلند پایه ی علم و فضیلت را بنا نهاده اند و امروز شما عزیزان گرامی ادامه ی این نهضت عظیم را بر عهده گرفته اید.

اینجانب ضمن بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم و استاد را محضر شما اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را از ایزد منان مسئلت دارم.

میکائیل جمال پور
سرپرست دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی