اداری و مالی
1399/5/1 چهارشنبه
دبیر هیات اجرایی جذب اعضای علمی دانشگاه پیام نور خبر داد:
۲ مرداد آخرین مهلت ثبت درخواست الکترونیکی اعضای هیات علمی برای انتقال و ماموریت

دبیر هیات اجرایی جذب اعضای علمی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: ۲ مرداد آخرین فرصت اعضای هیات علمی برای ثبت درخواست انتقال و ماموریت از طریق سامانه erp.pnu.ac.ir می باشد.
به گزارش یوپنا عزت الله کردمیرزا دبیر هیات اجرایی جذب اعضای علمی دانشگاه پیام نور گفت: با هدف تسریع در فرآیند بررسی انتقال و ماموریت اعضای هیات علمی و نیز رعایت پروتکل های مصوب ستاد مقابله با کرونا، هیات اجرایی جذب با مساعدت بخش آی تی و تشکیلات دانشگاه فرآیند بررسی تقاضای اعضای علمی در سال جاری را به صورت الکترونیکی و در سامانه erp دانشگاه تعریف کرد.
وی ادامه داد: بخشنامه فوق در تاریخ ۲۵ تیرماه امسال صادر و فرآیند ارائه درخواست توسط عضو تا در نهایت بررسی و نظر نهایی هیات جذب به کلیه استان ها اعلام شد.
کردمیرزا درباره در پایان درباره مهلت درخواست اعضا برای انتقال و ماموریت تصریح کرد: اعضای هیات علمی تا تاریخ  ۱۳۹۹/۰۵/۰۲فرصت دارند که درخواست خود را بر اساس شیوه نامه اعلامی در سامانه ثبت کنند و دانشگاه مبدا و مقصد نهایتاً تا ۱۰ مردادماه فرصت بررسی و ارسال درخواست ها به دبیرخانه هیات اجرایی جذب دانشگاه را دارند.