برگزیده ها
1401/11/9 یکشنبه
دکتر جمال پور سرپرست دانشگاه پیام نور استان تشریح کرد:
آذربایجان شرقی میزبان مرحله کشوری بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور

دکتر میکائیل جمال پور با اعلام برگزاری مرحله کشوری این جشنواره به میزبانی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی، هدف از برگزاری این جشنواره را  ترویج و نهادینه‌سازی باور و رفتار قرآنی در میان جامعه دانشگاهی کشور، شناسایی و جذب استعدادهای قرآنی، پرورش و شکوفا نمودن آن‌ها، مشارکت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها در فعالیت‌های قرآنی و ایجاد نشاط و امیدآفرینی قرآنی در فضای کلاسی و اداری دانشگاه‌ و همچنین معرفی ظرفیتها و چهره های قرانی استان عنوان کرد.
 جمال پور با ذکر و تشریح ۹ بخش رقابتی این جشنواره و روند برگزاری و انتخابی مراحل استانی این جشنواره، از پیشتازی و رکورد شکنی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در تعداد ثبت نام کنندگان این جشنواره ملی خبر داد.