1398/10/4 چهارشنبه
عیادت از سالمندان موسسه خیریه فیاض بخش
حرکت خیرخواهانه اعضای کانون هلال احمر تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :
در اقدامی خیرخواهانه اعضای کانون هلال احمر دانشگاه پیام نور تبریز با همکاری کانون الزهرا( س ) و با کمک های نقدی جمع آوری شده از دانشجویان و کارکنان دانشگاه ، با تهیه هدایایی در محل موسسه خیریه فیاض بخش تبریز حاضر و از مادران سالمند حاضر در این موسسه عیادت کردند.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن قدردانی از این حرکت خودجوش دانشجویی و تاکید بر احترام به سالمندان جامعه ، گفت : سالمندان ذخایر با ارزش معنوی و تجربی جامعه هستند و باید با حضور در کنار این عزیزان از تجربیات گران قیمت آنان بهره مند شویم .
خانم غفارزاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن تاکید بر گسترش فعالیت های فرهنگی خیرخواهانه ، خواستار مشارکت تعداد بیشتری از دانشجویان و همکاران در اینگونه امور خداپسندانه شد.