اخبار مراکز و واحدها
55555777777777
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور عنوان کرد: دانشگاه پیام نور پیشگام در اقدام وعمل/کاهش آلودگی یعنی اعتلای ارزش های انسانی به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی ، دکتر محمد علی کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور صبح امروز در حاشیه رونمایی از اولین ابر درخت مصنوعی هوشمند کشور در دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی مرکز تبریز، حمایت از دانشجویان نخبه و پشتیبانی از ابداعات جدید را یکی از سیاست های اصلی دانشگاه پیام نور عنوان کرد و افزود: امروز دانشگاه پیام نور مفتخر است که در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص تحقق اهداف عالی سیاست اقتصاد مقاومتی از مرز شعار و همایش فراتر رفته و دستاورد هایش را در مرحله ی اقدام و عمل متجلی ساخته است
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور بر حمایت و پشتیبانی همه جانبه فکری و مادی از مخترعان تاکید کرد.
دکترکریمی توجه به فاکتور "زمان " در تکمیل و عملیاتی سازی اختراعات را موجب ارتقاء جایگاه علمی کشور ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه پیام نور با اختصاص بودجه جداگانه و نیز تدارک تیم های مشاوره متشکل از اساتید مجرب داخل و خارج دانشگاهی از مخترعان و مبتکرین تا مرحله ی تجاری سازی ایده ها حمایت خواهد کرد. تا در اسراع وقت نسبت به تکمیل و عملیاتی سازی طرح هایشان اقدام کنند.
این عضو ارشد کمیسیون انرژی شورای عالی تحقیقات و فناوری کشور در بخش دیگری از سخنان خود به کنفرانس تغییر اقلیم 2015 سازمان ملل متحد در پاریس اشاره کرد و اظهار داشت: کشور ما بعنوان یکی از امضا کنندگان این طرح متعهد به کاهش آلودگی ها شده و اسناد بالادستی و سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری نیز با چنین رویکرد آینده نگرانه ای تدوین و در حال اجرا می باشند.
دکترکریمی حمایت از توسعه و پیشبرد طرح های پاک و تجاری سازی و کمک به تحقق درآمد زایی آنها را یکی از اولویت های اصلی دانشگاه و کمسیون انرزی برشمرد و خاطر نشان کرد: هرقدمی که برای کاهش آلودگی ها برداشته میشود کمکی است شایان برای حفظ و صیانت کره ی خاکی زمین و سلامت وتکریم ارزش های انسانی.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور در پایان بار دیگر بر جلب حمایت سازمان های ذیربط داخلی و خارجی برای عملیاتی نمودن طرح های پاک تا مرحله تجاری سازی پس از تکمیل و بلوغ علمی آنها از جانب مدیریت عالیه دانشگاه را مورد تاکید قرارداد.
در پایان این مراسم پیمان محمودزاده دانشجوی رشته کارشناسی شیمی محض دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی مرکز تبریز و امیر عباس مفید دانشجوی رشته حقوق بین الملل دانشگاه علامه مفید مخترعان ابر درخت مصنوعی هوشمند و نیز اساتید نمونه دانشگاه پیام نور استان با اهدای تندیس و لوح تقدیر مورد تجلیل قرار گرفتند.
شایان ذکر است بعد از اتمام این همایش بخش نمایشگاهی مرحله ی استانی جشنواره رویش ونشریات دانشجوی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی نیز با حضور دکتر محمد علی کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور و دکتر واحدی رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی افتتاح شد.