1397/12/15 چهارشنبهقهرمانی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور واحد اسکو
تیم فوتسال دانشگاه پیام نور واحد اسکو قهرمان مسابقات شهرستان شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور اسکو:

هیئت فوتبال شهرستان اسکو بمناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران یک دوره مسابقات فوتسال بین کارمندان ادارات شهرستان اسکو ، با حضور 8 تیم برگزار نمود که تیم فوتسال دانشگاه پیام نور واحد اسکو با اقتدار کامل و با غلبه بر تیم اداره گاز در فینال ، موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان نیز ضمن قدردانی از توجه کارکنان به مقوله ورزش و سلامتی ، گفت : نشاط و پویایی نیروی انسانی به عنوان اصلی ترین سرمایه سازمان ، می تواند نقشی تاثیر گذاری در افزایش بهره وری سازمانی داشته باشد.

دکتر تمییزی رئیس دانشگاه پیام نور واحد اسکو ضمن تمجید از کارکنان دانشگاه پیام نور واحد اسکو ، ورزش را مایه مودت و همدلی دانسته و گفت : کارکنان این واحد دانشگاهی همواره در مسابقات رشته های مختلف استانی و بویژه فوتسال شرکت مستمر داشته و حائز رتبه های برتر زیادی شده اند.