1397/11/22 دوشنبهحضوری پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن سال 97
دانشگاهیان پیام نور استان در راهپیمایی غرور آفرین 22 بهمن حضوری پررنگ داشتند.

همزمان با 22 بهمن ماه و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، همگام و همراه با آحاد مردم و مسئولین ، دانشگاهیان پیام نور استان آذربایجان شرقی با حضور در مسیرهای راهپیمایی و شرکت در این راهپیمایی غرور آفرین و دشمن شکن ، بار دیگر با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری عظیم الشان نظام حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی ) تجدید بیعت کردند.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن قدردانی از حضور همکاران و مسئولین اداری و علمی دانشگاه پیام نور در این عرصه باشکوه عزت و اقتدار ، گفت : به طور یقین دشمنان قسم خورده نظام حضور گسترده ملت ایران را در صحنه می بینند و می دانند که این ملت و این نظام دست در دست هم تمامی قله های موفقیت را فتح خواهند کرد.
دکتر معصومی با بیان اینکه در جشن چهل سالگی انقلاب شاهد شور و حال دیگری از حضور مردم هستیم ، گفت : دشمنان همواره منتظر کم رنگ شدن حضور ملت ایران در صحنه های حساس هستند ولی می بینیم که به فضل الهی هر سال بر شور و اشتیاق و سیل حضور مردم وبویژه جوانان مومن و متعهد در عرصه های مهم کشور افزوده می شود و این نشانگر عمق اعتقاد و ایمان قلبی مردم به نظام جمهوری اسلامی هست .
ایشان با اشاره به دستاوردهای بسیار زیاد انقلاب و برکات آن ، گفت : همه وظیفه داریم با اتحاد و همبستگی در پیشبرد اهداف عالیه نظام تلاش کنیم و به استکبار جهانی نشان دهیم که ایران عزیز اسلامی عزت ، اقتدار ، استقلال و پیشرفت خود را با هیچ چیزی معاوضه نکرده و نخواهد کرد.