1397/11/16 سه‌شنبهحضور مدیر کل بهزیستی در مرکز مشاوره دانشگاه پیام نور
دکتر ارشد زاده از مرکز مشاوره دانشگاه پیام نور بازدید کرد.

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ، مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی با حضور در مرکز مشاوره دانشگاه پیام نور که با اخذ مجوز از سازمان بهزیستی در حال فعالیت است ، با دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان و همکاران این مرکز مشاوره دیدار و گفتگو کرد.

دکتر ارشد زاده با بازدید از مرکز مشاوره دانشگاه پیام نور و تجهیزات و امکانات این مرکز ، ضمن قدردانی از زحمات دانشگاه پیام نور و پیگیریهای مستمر جهت راه اندازی این مرکز مشاوره و نیز حمایت های همه جانبه دکتر معصومی در راه اندازی و تجهیز این مرکز ، گفت :  براساس پیمایش ملی وزارت بهداشت در سال ۹۴،  23 درصد جمعیت کشور دچار مشکلات روحی و روانی بوده و  به دریافت خدمات روانشناختی و مشاوره نیاز دارند و در این راستا بسیار خوشحال هستیم که با همکاری فی مابین دانشگاه پیام نور استان و اداره کل بهزیستی استان منشاء خدمات خیر و سازنده ای برای جامعه استان خواهیم بود.

محسن ارشدزاده با بیان این‌که تاکنون تبلیغات کافی برای مراجعه‌ی افراد به مراکز مشاوره‌ی استان انجام نگرفته است، گفت: با وجود 146 مرکز مشاوره در استان، افراد برای حل مشکلات خود جهت مراجعه به مراکز مشاوره مقاومت می‌کنند و باید بتوانیم با تبلیغات صحیح و برجسته نمودن خدمات مراکز مشاوره ای و نتیجه مثبت آن در زندگی اجتماعی و فردی افراد ، این مشکلات را حل کنیم .

دکتر معصومی  رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی نیز ضمن قدردانی از حضور مدیرکل بهزیستی استان و همکاران ایشان در مرکز مشاوره پیام ، گفت: با توجه به تغییر شرایط زندگی در جامعه رو به رشد امروزی ایجاد مراکز مشاوره از ملزومات جامعه هستند و بسیار خرسندیم که می توانیم با همکاری و تعامل با دستگاههای استان و بویژه اداره کل بهزیستی استان در راستای ارائه خدمات به هم استانی های خود قدم هایی را برداریم .

وی با اشاره به تعرفه های پائین دریافتی از مراجعه کنندگان نسبت به سایر مراکز مشاوره ای ، گفت : با حضور اساتید دانشیار و مجرب دانشگاه پیام نور در حوزه های مرتبط با مشاوره در این مرکز ، توانسته ایم هزینه های دریافتی را کاهش دهیم و بتوانیم خدمات بهتری را ارائه دهیم و امیدواریم با تعامل بیش از پیش با اداره کل بهزیستی در آینده نزدیک شاهد افتتاح مراکز مشاوره دانشگاه پیام نور میانه و هشترود نیز باشیم .