1397/10/29 شنبهتقدیر از دکتر معصومی در شورای اقامه نماز استان
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان توسط معاون استاندار آذربایجان شرقی مورد تقدیر قرار گرفت

در مراسم تقدیر از دستگاههای اجرایی برتر در جهت ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز ، دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان به عنوان رئیس شورای اقامه نماز دانشگاه پیام نور و آقای طائفه ای به عنوان دبیر این شورا ، از سوی آقای ضیائی مدیرستاد اقامه نماز استان وآقای جهانگیری معاون هماهنگی استانداری آذربایجان شرقی مورد تقدیر قرار گرفته و لوح خود را دریافت کردند.
دکتر معصومی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی همواره جزو دستگاههای برتر اجرائی در حوزه فرهنگی بوده ، گفت : هر اندازه بتوانیم در کنار تعلیم و تربیت ، تهذیب نفس و معنویت را به دانشجویان خود آموزش دهیم به همان اندازه زندگی و جامعه اسلامی خود را بیمه کرده ایم و به طور یقین شاهد اثرات مثبت و سازنده آن خواهیم بود.