1397/10/8 شنبهبیانیه دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی به مناسبت 9 دی
حماسه بزرگ 9 دی ماه به عنوان نماد پایداری بر ارزش ها است.

دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی به مناسبت فرارسیدن 9 دیماه بیانیه ای را صادر کرد.

متن بیانیه به این شرح هست :

بسم الله الرحمن الرحيم

« فَاصْبرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَلا یَسْتَخِفَّنَّکَ الَّذِینَ لا یُوقِنُونَ»سوره روم آیه 60

با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و درود بي پايان به ارواح مطهر  شهداي انقلاب اسلامي و امام شهداء، بزرگ معمار کبیر انقلاب مقدس جمهوري اسلامي حضرت امام خميني(ره) و آرزوي طول عمر با عزت و قرین صحت و سلامت برای مقام معظم رهبری حضرت آيت الله العظمي امام خامنه‌اي(مدظله العالي) و سلام و درود به سـاحت ملت غیور ايران كه بـا مجاهدت و ايثـار بی بدیل خود، نهال انقلاب را بـه ثمر نشاندند و بـا جـان و دل از اين وديعه الهي حفاظت و صيانت نمودند و در همراهي و تبعيت از رهبران الهي اين انقلاب از نهضت اسـلامي سال 42 گرفته تا فجر پيروزي سال 57 و 8 سال دفاع مقدس و پس از آن در فتنه هاي 78 و 88 سنگ تمام گذاشتند و هـر بـار دشمنان اسـلام و ايران عزيز را نااميد كردند.

حماسه بزرگ 9 دی ماه به عنوان نماد پایداری بر ارزش ها و یکی از رخدادهای بزرگ و درس‌آموز در تاریخ انقلاب اسلامی و در مصاف با جبهه متحد ضدانقلاب داخلی و خارجی  و استعمار و استکبار جهانی بود که نظام اسلامی را از چالشی سخت و توطئه‌ای پیچیده و خطرنـاک عبـور داد و در متـن خود بصیرت، هوشمندی، ولایت مداری و دشمن‌شناسی ملت ایران را در گذرگاه های حساس و سرنوشت ساز کشور تبلور و به سمت یک هدف والا سوق بخشید.

اكنون با گذشت 9 سال از حماسه تاريخي و ماندگار 9 دي‌ماه سال 88 و فرونشستن غبارهاي فتنه، همچنان بايستي اين اتفاق تلخ و در عين حال عبرت آموز را مرور كرد و بـا تبيين و تشريح آن براي نسل جوان، از تحريف و وارونه شدن فتنه سال 88 جلوگيري كرد.

آری ملتی که در 9 دی حماسه آفرید، همان ملتی است که بارها با مهارت شناخت و بصیرت خود بر دهان استکبار و جبهه باطل و یاوه گویان مشت سنگینی را فرود آورد. ایـن ملت دیگر اجازه نخواهند داد حوادثی همچون فتنه 88 بار دیگر تکرار شود و اعتقادات و آرمانهای امـام و رهبری دست مـایه ی عده ای خواص بی خاصیت شود. بایـد گفت تاریخ نشـان داده تا ظلم و استبداد هست، جبهه حق به مبارزه پرداخته و تا زمانی که جبهه حق وجود داشته باشد، دشمنان دست از فتنه‌گری برنمی‌دارند. تاریخ انقلاب هم مؤید همین نظر است؛ پس اگر فتنه 88 مهار شد، دلیلی بر خشکیده شدن ریشه‌های فتنه نیست و در صورتی که ما بیدار نباشیم، شکل‌گیری فتنه‌های دیگر محتمل است.

و همانطوریکه حضرت آقا در فرمایشات اخیرشان فرمودند همه باید هوشیار و آماده باشیم و خواب دشمن برای سال 98 را هم مثل گذشته برهم زده و برگ زرینی بـه افتخارات این مرز پرگهر بیفزاییم.  ریاست، اسـاتید، کارکنان و دانشجویان فرهیخته  دانشـگاه پیام نور اسـتان آذربایجان شرقی، ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از ملت شریف و مومن ایران به خاطر مجاهدت‌ها و بصیرت بی‌نظیرشان در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی و پیروی از ولایت فقیه، بـار دیگر بـا آرمـان‌های الهی امام راحل عظیم الشأن (ره) و مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) تجدید میثـاق کـرده و اعلام می‌دارند تمام تـوان خودمـان را بـرای حفظ دسـتاوردهای انقلاب اسلامی و آرمانهای نظام و انقلاب به کار خواهیم بست و در راه تحقق این اهداف از کمترین داشته خودمـان که جان ناقابل مـان است دریغ نخواهیم کرد. و از تمامی مسئولین محترم نظام و قوای سه گانه درخواست می نماییم با وحدت و یکدلی و تحت فرمان ولی امر مسلمین جهان درپی حل نارسایی ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و جامعه باشند. وعده ما حضورگسترده و پرشور در مراسم عظیم یوم الله 9 دی.