1397/10/4 سه‌شنبهبا صدور پیامی
رئیس دانشگاه پیام نور استان درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت

دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در پیامی درگذشت آیت الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.
در متن پیام تسلیت دکتر معصومی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم،

«انالله و اناالیه راجعون»، ارتحال عالم ربّانی، مجاهد فقیه، استاد بزرگ اخلاق، حضرت آیت الله العظمی سید محمود هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ، ضایعه ای بزرگ برای عالم شیعه و به ویژه ملت مسلمان ایران است.

آن عالم فقید از شاگردان مبرز مکتب فقهی، فلسفی، اصولی، اخلاق و عرفان حضرت امام خمینی(ره) ، و از وفاداران به انقلاب و مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و از خدمتگزاران راستین نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.

ارتحال آن عالم ربّانی را که اندوهی ژرف در دل همه هموطنان و شیعیان جهان پدید آورد، به ساحت مقام عظمای ولایت امام خامنه ای ( مدظله العالی ) ، ملت بزرگوار ایران اسلامی ، علمای اعلام و حوزه های علمیه، شاگردان، طلاب، دوستداران و به ویژه فرزندان و اعضای محترم بیت آن عالم فقید تسلیت   می گویم.

از درگاه خداوند متعال برای آن عالم وارسته و تربیت یافته خاندان علم و شهادت علوّ درجات و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.