1397/9/24 شنبهمیزبانی پیام نور مرکز تبریز از 1800 نفر داوطلب ورود به دانشگاه
برگزاری نوزدهمین دوره کنکور فراگیر کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور در پیام نور مرکز تبریز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی :

نوزدهمین دوره کنکور فراگیر کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور ، با حضور 1800 نفر داوطلب به میزبانی مرکز تبریز برگزار شد.

دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و رئیس دبیرخانه منطقه 3 دانشگاه پیام نور کشور به همراه دکتر مسعودی نیا رئیس اداره حراست دانشگاه پیام نور استان از آغازین ساعت روز برگزاری و قبل از شروع روند برگزاری آزمون ، با حضور در حوزه امتحانی و نظارت دقیق بر روند اجرایی ، در جریان امور قرارگرفته و بر برگزاری دقیق آزمون مطابق بخشنامه ارسالی از سوی سازمان سنجش تاکید کردند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان با اشاره به تجربه دانشگاه و همکاران در برگزاری آزمونهای متمرکز کشوری و همکاری بسیار مطلوب با سازمان سنجش که طی سالهای گذشته منجر به دریافت لوح تقدیراز سوی سازمان سنجش در راستای برگزاری با کیفیت بسیار بالای آزمونها شده بود ، گفت : برگزاری متمرکز امتحانات دانشگاه پیام نور در پایان هر ترم باعث کسب تجربیات خوبی گردیده و در این زمینه همواره شاهد برگزاری بی عیب و نقص امتحانات سازمان سنجش و برخی دستگاههای اجرایی توسط پیام نور هستیم .

ایشان با بیان اینکه دانشگاه پیام نور منشاء خدمات بسیار خوبی برای سیستم آموزش عالی کشور بوده و خواهد بود ، گفت : طبق آمار در دسترس ، سال گذشته حدود 30 درصد از قبولین دانشگاههای کشور در مقطع کارشناسی ارشد و نیز آزمونهای وکالت ، از فارغ التحصیلان دانشگاههای پیام نور بوده که این خود گواه برتوانایی آموزشی و کیفیت آموزش در این دانشگاه هست .

شایان ذکر است نوزدهمین دوره کنکور کارشناسی ارشد به صورت همزمان در کل کشور و در دو مرکز تبریز و میانه استان آذربایجان شرقی ، براساس اصول برگزاری سازمان سنجش آموزش کشور روز جمعه 23 آذر ماه با همکاری کلیه عوامل اجرائی و نهادهای نظارتی و نمایندگان سازمان سنجش مستقر در دانشگاه ، به نحو مطلوب برگزار و به پایان رسید.